Wij zijn aangesloten bij een Branche vereniging de ADFIZ

 


De ADFIZ is een vereniging van onafhankelijke financiële en assurantieadviseurs. Meer dan 900, op kwaliteit en op onafhankelijkheid geselecteerde zelfstandige assurantiekantoren zijn lid van de ADFIZ en gedragen zich volgens afgesproken regels. De ADFIZ-adviseur is uw privé-adres in financiële zaken en verzekeringen. U kunt bij hem of haar terecht voor een verstandig en objectief advies inzake geldbeheer, hypotheken en verzekeringen. In deze complexe materie is het belangrijk een eigen vakkundige gids te hebben.
Waarom zou u een ADFIZ-Adviseur kiezen.

Uw verzekeringen en financiële zaken vertrouwt u niet zomaar toe aan de eerste de beste. U wilt er uiteraard zeker van zijn dat u te maken heeft met een vakkundige en betrouwbare adviseur. Nu en in de toekomst.

Als het gaat over uw verzekeringen en uw behoefte aan financiële bescherming, willen wij het beste voor u. Als bewijs van betrouwbaarheid, vakbekwaamheid en betrokkenheid mogen ruim 900 assurantiekantoren in Nederland het ADFIZ-keurmerk voeren. Dit keurmerk biedt u 10 belangrijke waarborgen.

 

 


 
   
   Print deze pagina  | Top Omhoog