Hypotheken

Welke is de beste ?

De beste is volgens onze mening de Hypotheek die u de meest mogelijke financiële vrijheid geeft om te leven. En of dit in uw geval een hypotheek betreft gebaseerd op bijvoorbeeld een spaarhypotheek of een beleggingshypotheek dat maakt niet uit u moet zich daarbij prettig voelen. Want een huis kopen is niet niks dat doe je meestal niet voor een jaar of zo.

Wij staan klaar voor u om te inventariseren wat uw wensen zijn daar aan gekoppeld uw financiële mogelijkheden waaruit een juist advies zal komen.

Wij willen u dan ook niet bestoken met de goedkoopste rente want ook die hebben wij.
Nee, wij willen juist een eerlijk en een kompleet advies aan u voorleggen rekenschap houdende met uw situatie.

Wij werken samen met 30 hypotheekinstellingen wel of niet gekoppeld aan een maatschappij of aan een bank of pensioeninstelling. Instaprente mogelijkheid tot rentevast perioden van 20 jaar. Tot 130 % van de executiewaarde. Alles afhankelijk van uw wensen.

Berekening maximale hypotheek verstrekking ?

Wij hebben voor u een berekeningsmodule waarmee u op betrekkelijk eenvoudige wijze het maximaal te lenen hypotheekbedrag kunt berekenen. Wij willen u erop attent maken dat er uitzondering kunnen bestaan. Het zou best weleens zo kunnen zijn dat indien u het maximale hypotheekbedrag door ons laat berekenen er een hoger danwel een lager hypotheekbedrag volgt. Het is een indicatie.

Bel ons voor het maken van afspraak:

075 – 640 33 25

Kantoorlocatie