Ons Team

Ons team

Wij verheugen ons erop om u zo adequaat mogelijk tot dienst te kunnen zijn.

Michiel Zoet

Michiel Zoet

Directeur / EigenaarFunctie
Adviseur Schadeverzekering particulier
Adviseur Schadeverzekering Zakelijk
Adviseur Inkomen
Adviseur Vermogen (levensverzekeringen etc)

T.  075-6403325
E.  m.zoet@kzadviesgroep.nl

Michiel Zoet is sinds 1986 werkzaam in de Verzekeringsbranche.  Hij heeft hierdoor een ruime ervaring opgedaan in zowel de Zakelijke als de Particuliere markt. Hij is een allround adviseur en kent zijn klanten.


Joke Pirovano

Joke Pirovano

Adviseur / Administratief


Functie
Adviseur Schadeverzekering particulier
Adviseur Schadeverzekering Zakelijk
Adviseur Inkomen

T.  075-6403325
E.   j.pirovano@kzadviesgroep.nl

Joke Pirovano is sinds 2002 werkzaam in de Verzekeringsbranche.  Zij heeft hierdoor een ruime ervaring opgedaan in de Particuliere markt maar ook op het gebied van Zakelijke verzekeringen kan zij u van dienst zijn.


Moreno Broers

Moreno Broers

Schadebehandelaar / assistent Schadeverzekering


Functie
Schadebehandelaar/assistent Schadeverzekering particulier
Schadebehandelaar/assistent Schadeverzekering Zakelijk

T.  075-6403325
E.  moreno@kzadviesgroep.nl

Moreno is sinds 2019 werkzaam in de Verzekeringsbranche. Hij heeft een ruime ervaring opgedaan in zowel de Zakelijke als de Particuliere markt met name in de motorrijtuigen branche. Maar uiteraard kan hij u ook bijstaan in ander particuliere en zakelijke verzekeringsproducten. Hij heeft zich gespecialiseerd in Schadeafwikkeling.


Arjen la Rooy

Arjen la Rooy

Erkend Financieel Adviseur bij Finenzo


KZ Adviesgroep is een actieve samenwerking aangegaan met zusterorganisatie Finenzo Alkmaar, voor wat betreft hulp bij hypotheekzaken en financiële vraagstukken.

Finenzo Alkmaar is hét adviescentrum voor financiële vraagstukken voor iedereen in regio Noord-Holland, maar ook daarbuiten! Zij adviseren en bemiddelen op gebied van hypotheken, financiële planning, oudedagsvoorzieningen, beleggingen en kredieten. Zij geven duidelijkheid in de wirwar van regels en informatie en zij geven een eerlijk en transparant advies. Zij helpen u van A tot Z, van intake tot evaluatie. Ook na het advies stadium blijven zij beschikbaar voor hulp, vragen en bijsturing. Die betrokkenheid onderscheidt hen van veel andere partijen die zich alleen richten op het verkopen van een product.

Bij KZ Adviesgroep en Finenzo Alkmaar staat persoonlijk contact voorop. We luisteren goed naar uw wensen en ideeën en denken graag en actief met u mee.

Arjen la Rooy is al vele jaren in deze branche werkzaam en zal u dan ook op professionele wijze te woord staan.

U blijft uiteraard klant bij ons. Bel ons voor het maken van een afspraak 075-6403225.