Verzekeringen

Wij verzekeren o.a. uw:

Verkeer

Wij bieden u een ruime keuze in motorische verzekeringen aan van uw personen-auto tot uw snorfiets. Wij werken met Rolls een vergelijkingsprogramma waarmee wij vrij eenvoudig voor u de voorwaarden alsmede de premieberekeningen kunnen uitwerken voor uw personenauto- of uw bestelauto-verzekering of dit nu een WA dekking betreft of een Volledig WA Casco dekking, dat maakt niet uit.

Met name de voorwaarden kunnen erg verschillen tussen de diverse verzekerings-maatschappijen meestal pas op moment van schade komen de verschillen boven tafel. Wij staan met ons team voor u klaar niet alleen bij acceptatie maar ook bij de schadeafwikkeling want waar andere stoppen gaan wij meestal net even verder door. Overigens geldt dit voor alle verzekeringen.
U kunt alvast zelf wat berekeningen maken voor motoren en voor Oldtimerverzekeringen. Het is zelfs mogelijk om indien u akkoord gaat met het voorstel online de verzekering aan te vragen.

Uw vrije tijd

Tegenwoordig gaat de gemiddelde Nederlander meer dan 1 keer op reis per jaar en dan vaak ook nog wat verder dan alleen Europa en het liefst de tweede keer op wintersport en tussendoor een keertje Centre Parcs of de Veluwe.

Hiervoor hebben wij de doorlopende reis- en zelfs doorlopende annulerings-verzekering zodat u nooit onverzekerd op pad gaat. Overigens kortlopende reisverzekeringen kunnen wij ook verzorgen.

En in het weekend surfen of paardrijden of golfen of duiken ook hiervoor zijn er genoeg mogelijkheden om uw risico te beperken tot het minimum.

Maar ook uw caravan waar u ieder jaar mee op pad gaat of uw stacaravan waar u ieder vrij uurtje naar toe gaat kan iets overkomen. Uw boot die u de vrijhied geeft om op het water te gaan en staan waar u wilt. Goed dan dat deze zaken goed verzekerd zijn opdat u zich over de financiële gevolgen in elk geval geen zorgen hoeft te maken.

Uw uitvaart

Heeft u er wel eens bij stilgestaan dat het ook heel belangrijk is om alles rondom uw uitvaart nu al te regelen. Uw uitvaart is immers een hele persoonlijke aangelegenheid die helemaal naar uw wensen kan worden uitgevoerd. En u wilt toch niet uw nabestaanden opzadelen met de zorg en financiële consequenties van uw financiële consequenties van uw overlijden?
Daarom kunt u uw uitvaart in een paar klikken verzekeren.

Rondom Uw Huis

Van uw woonhuis tot aan uw kostbaarheden tot en met aansprakelijkheids-dekking voor uw gezin. Voor al deze risico’s zoeken wij voor u een passende verzekering.

Wij kunnen u overigens pakketten aanbieden waar bij al deze verzekeringen worden gecombineerd in een verzekerings-pakket. U kunt kiezen voor gespreide betaling zonder dat hiervoor opslag wordt berekend. Er is zelfs een maatschappij die u ieder jaar 10 % van de premie terug betaald indien u geen schade hebt geclaimd. Klinkt dit aantrekkelijk of niet !!!

Uw gezondheid

Ziektekosten zijn er in vele soorten en maten vooral ten aanzien van de dekkings voorwaarden zijn er grote verschillen. Want u bepaalt waarvoor u een vergoeding wilt hebben. Neem nou de homeopathische geneesmiddelen wilt u deze wel in uw vergoedingspakket hebben of juist niet. Wilt u een tandarts dekking of wilt u meer eigen risico per jaar omdat u toch bijna nooit ziek bent. Alle zijn belangrijke factoren voor een ziektekostenverzekering op maat. Ook hiervoor hebben wij een vergelijkingsprogramma. Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak. 075 – 640 33 25

Maar ook een ongeval zit in een klein hoekje. Beseft u wel dat de meeste ongevallen gewoon in de huishouding gebeuren. Maar ook uw kinderen naar school of op de voetbalclub lopen risico. Een gezinsongevallen verzekeringen is op zijn plaats. Voor nog geen € 100,– per jaar uw gehele gezin verzekerd.

Uw Recht

In het dagelijkse leven kunnen gemakkelijk conflicten ontstaan die uitlopen op een juridisch conflict. Denkt u aan een geschil met uw buren, de huisbaas, werkgever, gemeente. De uitgebreide rechtsbijstandsverzekering voor particulieren vergoedt alle kosten van een rechtszaak of rechtshulp. Een advocaat kost al gauw ƒ 300,– per uur een rechtsbijstand voor een gezin al voor ƒ 325,– per jaar. Waarbij er nog kortingen gegeven kunnen worden indien u geen woonhuis in uw bezit hebt of geen motorrijtuigendekking wilt.

De laatste tijd merken wij steeds meer dat er vooral op het gebied van arbeids-conflicten veel om rechtshulp wordt gevraagd. En denk nou niet dat uw vakbond dit voor u gaat oplossen zij staan alleen klaar indien het ontslag geldt voor de gehele afdeling van een bedrijf.

Kantoorlocatie